szyszeq234 Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Siemka, od niedawna borykam się z problemem podawania kulek w mojej kuloplujce. Problem polega na tym iż muszę dociskać KAŻDY magazynek, żeby kulkę podało. Jakieś pomysły co to może być albo jak to naprawić? Testowane magazynki: -boyi -specna Arms (metalowe i plastikowe) -PTS Magpull -Guarder -Amoeba -G&G (ten akurat podawał ale bardzo ciężko było go wyciągnąć) Sprzęt: -Komora JBU -Gumga G&G zielona -Body Specna Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Źle poskładana replika. Powodów może być wiele. Jak dociśnięta jest komora? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Kiedy pojawił się problem i co było robione przed? Quote Link to post Share on other sites
szyszeq234 Posted March 27, 2018 Author Report Share Posted March 27, 2018 Co do dociśnięcia komory nie wiem jak mogę Ci to wyjaśnić. Średnio znam się na składaniu, wszystko składał kolega. Problem zaczął się ze 2 miesiące temu. Wcześniej replika śmigała normalnie i nie było takiego problemu a w tym czasie nic nie było w niej robione. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Docisk komory, czyli jaka spręzynka dociska komorę do GB? Taka mała na gorze hopka czy duża na lufie? Jak się nie znasz i nie chcesz się poznać to daj koledze który składał. Quote Link to post Share on other sites
szyszeq234 Posted April 5, 2018 Author Report Share Posted April 5, 2018 @ Huba_lbn Nie wiem czego zdjęcie musiałbym Ci dokładnie wysłać wiec daje to, może coś się przyda. Osobiście sam chciałbym zacząć bawić się z replikami ale no niestety jestem zielony https://zapodaj.net/f5caca4f6179b.jpg.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts