MarekMac Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Tematu nie było, a szkoda, bo sklep zasługuje. TL; DR: jak macie zamiar zaoszczędzić 10 czy 20zł zamawiając radyjka z Chin to lepiej zamówcie je w tym, polskim, sklepie, bo obsługa pierwsza klasa, a i naszych przedsiębiorców wspomożecie. Nie robiłem tam wielkich zakupów, raptem dwa zamówienia. Jedno ze dwa czy trzy lata temu, a drugie zrobiłem wczoraj. W każdym razie, oba zamówienia jak najbardziej na plus. Dokładniej opiszę to nowsze. W poniedziałek zadałem mailem pytanie dla obsługi sklepu dot. towaru, odpowiedź otrzymałem również w poniedziałek. We wtorek złożyłem zamówienie w którym lekko się pomyliłem - dwie rzeczy do Baofenga UV3R, a jedna do wersji R+. Zadzwoniono do mnie w ciągu niecałych dwóch godzin od złożenia zamówienia i zapytano czy to nie błąd. Sprostowałem i jeszcze tego samego dnia przesyłka została nadana i dziś z rana była na miejscu (ale to już zasługa poczty, a nie samego sklepu). Dlatego jak we wstępie - polecam szczerze! Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 +1 Też u nich kupiłem UV-5R. Szybko, sprawnie i dobry kontakt. Do tego 3 lata gwarancji na radyjko. Quote Link to post Share on other sites
suharinho Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Dwa radia nabyte. Wszystko w porządku sprawnie. Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
monkk Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Również złożyłem tam zamówienie na radyjko, wszystko w porządku, polecam. Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Również polecam, wrażenia jak wyżej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts