Repcak Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Pierwotnie planowałem wsadzić GB RetroArmsa V3 do mojego G36C Umarex/Ares, ale okazało się że się nie da... Szkoda no cóż. Potem plan był taki żeby zrobić tuning G36C do 1000zł, a ostatecznie stwierdziłem że może jednak kupię emkę... Wiem, wiem że niby G&P najlepsze, ale! Przy budżecie 2500zł chyba spokojnie mogę kupić nieco tańsze G&G, wywalić wszystko co wywalić trzeba i zastąpić czymś co zdecydowanie przewyższy G&P. Pytanie, które emki mają najlepsze body? Gdzieś zasłyszałem legendy że któreś G&G mają korpus CNC, zdaje się Warthog 9, czy to prawda, czy jednak znal? Podobają mi się też Wildhogi, ogólnie te emki G&G dość ciekawie, wyglądają. Co brać w takiej sytuacji? Wszystko planuję składać w ASGRevolution.pl Link to post Share on other sites
Bruce_ Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 No to pogadaj z serwisem, w którym będziesz to robił. Tutaj dostaniesz 20 różnych, zaprzeczających sobie opinii. Link to post Share on other sites
Recommended Posts