Valor92 Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Witam. Czy ktoś miał już styczność z tą komorą(http://www.asg.warszawa.pl/airsoft/czesci-replik-asg/czesci-wewnetrzne-aeg/komory-i-gunki-hop-up/komory-hu/p,aluminiowa-komora-hop-up-z-pierscieniem-regulacyjnym-m4-m16-point,57510.html)? Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Mam tą komorę. Kupiłem z ciekawości do SA-B06, bo chciałem mieć tą regulację pokrętłem z tyłu. Komora jest dobrze wykonana i nie wymagała jakiegoś specjalnego dopasowywania. Po prostu z tą swoja sprężynką dociskającą dawała te same fpesy co oryginalna komora. Samo pokrętło działa z odpowiednim lekkim oporem i nie ma mowy o jakimś samoczynnym przestawianiu się. Jedyne co zauważyłem to dołączona gumka osadzona na lufie niezbyt ciasno pasuje się w otwór komory. Ale np. zielona G&G, Czarna Systema (trochę luźniej) wchodzą z odpowiednim oporem. A najlepiej Maple Leaf różowa i czarna. Nie wiem czy akurat do Twojej repliki przypasuje. Ja jestem z niej zadowolony. A raczej byłem bo zrobiłem tą Specnę na ponad 580 fps i się trochę wystraszyłem. Więc postanowiłem założyć mblock. A przy tego typu komorze mblock nie wchodzi. Więc komora leży w szufladzie i czeka na swój moment :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted March 31, 2018 Author Report Share Posted March 31, 2018 Jak nie jest taka zła, to chyba pomyślę o niej przy zakupie nowej repliki, bo jestem właśnie w etapie wyboru karabinka. A jak by wyglądało w porównaniu np. do komór Retro Arms? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts