CeTe Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Witam, dzisiaj z kumplem pierwszy raz wybraliśmy się na ASG no i kumpel miał gorszy sprzęt a mianowicie Ds4 i z jednym magazynkiem na 20-30 kulek bez szybkoładowarki nie miał szans. Tu pytanie do Was, czy znacie może jakiś magazynek high cup, który mógłby podejść pod tą "replikę"? Nawet jakby miał ponad 90 kulek to i tak byłoby już dobrze. Od razu uprzedzam niektóre odpowiedzi, że kolega nie kupił tego specjalnie na ASG tylko dostał w prezencie i na razie chce spróbować na tym co ma (Szkoda mu kasy skoro nawet nie wie jeszcze czy mu się to podoba). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Te tanie repliki mają niestandardową konstrukcję, więc obawiam się, że nie znajdziesz magazynków. Stanardowy magazynek ma otwór wylotu kulek jak na foto, te tanie mogą być skonstruowane inaczej. Quote Link to post Share on other sites
CeTe Posted April 29, 2018 Author Report Share Posted April 29, 2018 (edited) Właśnie też kiedyś miałem podobnego chinola za około 300zł i miałem już tam magazynek high cup, ale mój ma otwór na kulki po drugiej stronie. Edited April 29, 2018 by CeTe Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Gogiel mówi że w Militaria.pl mają do tych replik magi. Quote Link to post Share on other sites
CeTe Posted April 30, 2018 Author Report Share Posted April 30, 2018 No tak mają low cap, ale kolega szukał czegoś większego. No, ale skoro nie ma nic większego to będzie musiał w mniejszą pojemność zainwestować. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Do tych umareksowskich replik chyba nie ma innych magów. Natomiast przy odrobinie zręczności można spróbować zmutować zwykłego hicapa z tym umareksowskim lowem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts