Yup Yupson Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Witam serdecznie Ostatnio wraz z kilkoma znajomymi postanowiliśmy kupić sobie trochę sprzętu, do tej pory tylko wypożyczaliśmy. Mógłby ktoś polecić dobry sklep gdzie może dostalibyśmy zniżkę za grupowe zamówienie, potrzebujemy replik + pełnego ekwipunku dla około 10 osób. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Generalnie to o tani sklep ciężko, bo ceny są podobne, często są promocje i może być tak, że dziś replikę X najtaniej ma sklep Y, ale jutro będzie promocja w innym sklepie, a pojutrze Y dostanie nową dostawę i cena podskoczy (bo cena u producenta wzrosła, dolar podrożał itp.). Wiem, że Gunfire miał 10% zniżki dla drużyn, ale myślę, że jeśli będziesz chciał złożyć duże zamówienie (dla 10 osób to już pewnie będzie kwota ponad 4 tysiące - na same repliki - tanie, a przyzwoite AEGi pójdzie 400zł) to każdy sklep będzie skłonny do jakiś negocjacji - inaczej się patrzy na klienta, który chce zostawić 50zł, a inaczej na takiego, co chce zostawić 5 tysięcy. Bierz też pod uwagę, że niektóre sklepy NIE MAJĄ atestowanej ochrony oczu tylko jakąś chininę ACM czy innego noł nejma. Szukaj w GF, Taiwangunie, Zbrojowni, Specshopie, Azteko. To takie, które mi do głowy przychodzą. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Dokładnie ;) Wybieracie co chcecie kupić z replik i sprzętu (każdy sklep ma inną ofertę, więc jak chcecie to robicie wariant pod 2-3 sklepy lub więcej), wysyłacie email z pozycjami, które was interesują i pytacie czy da radę coś obniżyć, ze względu na duże zamówienie. Najlepiej wcześniej zadzwonić i w ogóle zapytać czy są skłonni do czegoś takiego. To tyle w teorii. W praktyce może się okazać, że po prostu części wybranych rzeczy nie będzie z powodu niedostępności lub niektórym nie zależy. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Zapraszam na blueseal.pl lub na fb: https://www.facebook.com/BlueSeal-sklep-i-serwis-replik-ASG-1865923986957621/ Staramy się zawsze dać najniższe możliwe ceny ;). Wystarczy, że napiszesz co potrzebujesz, a ja załatwię to :). Quote Link to post Share on other sites
Yup Yupson Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 Dzięki za odpowiedź posprawdzam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts