Puszek-Okruszek Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 (edited) Faktycznie myślałem że chcecie o tym podyskutować ale ok przepraszam. Ale jak byście chcieli podyskutować to ja jestem chętny na wszelkie sugestie. Tak tylko odpowiem na szybko. 10 godzin temu, mareq napisał: Z tym 1000zł to pojechałeś. Wiele osób jakby mogło tyle wydać dodatkowo na ASH to wszyscy by mieli stylizacje na poziome niemal rekonstruktorskim. Dojazdy też tyle nie kosztują. Jakby faktycznie zaistniało stowarzyszenie to trzeba by zabiegać o sponsorów a sprzęt wypożyczać lub budować atrapy. Za mało nas jest na taki rozmach. Edit: Chyba tworzy nam się kolejny wątek do wydzielenia... Mówię o tysiącu złotych przez 40 osób wśród 3 frakcji w przeciągu całego roku. Toć to 2 miesięczne 500+. A Stowarzyszenie potrzeba minimum 7 osób. Dla przykładu: - Cortes - Domin - Gregorius - Mareq - Wish - Puszek - Sikor Że niby co brakuje osób ? Ciach bajera w tym temacie. Edited November 7, 2018 by Puszek-Okruszek Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Proponuje nowy watek w tym temacie, to raz, poza tym sam myślałem o stowarzyszeniu u mnie w rejonie z rożnych przyczyn, a po drugie jak co to mnie stać na wydatek Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Kilka pytań mam dot. imprezy: - Jak wyglądała sprawa z przejazdem do Chorwacji i przewożeniem szpeju? - Jeżeli to nie tajemnica to jaki był całkowity koszt tego wypadu? Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 (edited) Ja leciałem do Triestu i dalej wynajętym samochodem. Repliki zabrał Cortes (o dzięki ;-) . Na miejscu wynajęliśmy mieszkanie na 3 noce. Na osobę wyniosło mnie wszystko ok 800+300+350 plus koszt imprezy ok 200 zł. Edited November 10, 2018 by SikorPL Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted November 10, 2018 Author Report Share Posted November 10, 2018 Wyprawa czteroosobowym autem to ok 600 zł (z wpisowym)/osobę. Z przewozem replik nie było problemu. Chorwacja jest poza strefą Schengen, ale na granicy nas nie kontrolowali. A jeśli nawet, to skończyłoby sie na wypakowaniu auta i obejrzeniu wszystkich replik. Tak mieli koledzy ze Słowacji rok temu. Podobno policja czepia się noży i bagnetów. Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted December 23, 2018 Author Report Share Posted December 23, 2018 Informacja od Tina Veljkovica: Hi all, I got the confirmation that the council of Vižinada is interested in the KH3 project. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts