Rollo7 Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 (edited) Cześć Kupiłem kilka dni temu replike E&L subkarabinka od jakiegos użytkownikana olx(maks19987) ze Stalowej woli, który to pisał żę replika sprawna w 100% i pachnąca, jak sie okazało nie działa selektor ognia strzela tylko serią, Maksiu napisał że zapomniał mi powiedzieć o tym że to drobiazg... pisał ze 100 % .Prosze pomuszcie mi dowiedzieć sie co może być przyczyną ,została wymieniona płytka SHS selektora ognia. Pozdrawiam Edited July 19, 2018 by Rollo7 Quote Link to post Share on other sites
Trex15 Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 Mozliwe ze przerywacz sie wyrobił. U mnie (też e&l) objawiało się to dubletami na 11 a z czasem i na 7,4. Wymiana na ten z cm.028 załatwiła problem Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 Niestety, nieuczciwość takich ludzi odstrasza od kupowania używek bez wcześniejszego "pomacania". Albo przerywacz albo selektor, trzeba rozbierać i sprawdzać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts