HARRIER13 Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 Czołem! Stanąłem przed wyborem nowego munduru. Zastanawiałem się nad wz 93 lub 2010 ale drogie to i nie jestem pewny jak wygląda obecnie posiadanie munduru 2010. Ale największym problemem jest rozmiar. Szerokość w pasie swoją drogą ale mam 194 cm wzrostu i jak na razie dość szybko rosnę a wz w takim rozmiarze to koszt 300 zł. Nie żebym był jakoś strasznie nastawiony na wz. Po prostu ten mi polecono ale jestem otwarty na inne propozycje. Najważniejsze by pasował wzrostem (ewentualnie mały zapas bo na pewno jeszcze urosnę). Co sądzicie na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Sądzimy, że musisz tak czy siak przymierzać - w ciemno ciężko będzie coś doradzić. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Ile możesz maksymalnie przeznaczyć na mundur? Popatrz jeszcze na flecktarn, dpm (z demobilu można tanio wyrwać). Jak już skończysz rosnąć to wtedy sugerowałbym zainteresować się czymś droższym. Jeśli chcesz to zrobić już teraz to są firmy, które szyją mundury i do nich również możesz się skierować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts