Punisher Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Nowy tytuł ma się pojawić już wkrótce, a co najlepsze to polska giera. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Ot, Modern Warfare z nowymi teksturami postaci + flagami doklejonymi (?!) do broni :p Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted September 9, 2018 Author Report Share Posted September 9, 2018 Podejrzewam, że nie sądzę :) Jest sporo nowych mechanik, a postacie są dojebane nie tylko pod względem tekstur... ;) Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted October 21, 2018 Report Share Posted October 21, 2018 Cóż.. Mw z nowymi teksturami bym tego nie nazwał ^^ Raczej Bf 3/4 xD Ale gra się o niebo lepiej niż w Bf3/4, oczywiście, o ile wpuści się do gry... Quote Link to post Share on other sites
MaVer1cK Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 Jak to wygląda teraz? Jaka jest grywalność? Jak z optymalizacją? Dużo jest błędów w rozgrywce, na mapach? Czy na serwerach jest normalny ping? Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Grywa się w to na pewno dobrze. Optymalizację poprawili konkretnie. Nawet pamiętam początki: co najmniej 30 minut ładowania do menu głównego, kolejne tyle do gry. O pingi nie musisz się martwić. W moim przypadku to muszę nauczyć się cierpliwości lub odłożyć kasę na nowego PC, bo mój to jest "kabaret" na dzień dzisiejszy, tzn.: - Intel i7 870 - GTX 1050 Ti od Gigabyte - 8 GB RAM GoodRam 1333 w Single Channel (niestety na dualu PC odmawia posłuszeństwa) - 500W zasilacz - płyta AsRock H55M-GE (nie pozwala mi nawet podkręcić procka i mam uszkodzony slot na kości RAM) Jeśli chcesz, to kupuj i graj. Na moim konfiguracji na niskich 50-60 klatek z małymi zacięciami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts