Overek97 Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Witam, szukam jakiejs emki pod CQB. Zastanawiam sie nad dwoma firmami VFC i KWA. Kwa stary dobry wyjadacz ale zastanowila mnie rowniez emka od VFC w wersji Avalon, godna polecenia? Jaj bebechy? Chyba ze na chwile obecna sa inne firmy godne polecenia? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Bierz VFC, mniej kłopotliwe. IMO najlepsza stock replika na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Overek97 Posted September 4, 2018 Author Report Share Posted September 4, 2018 31 minut temu, wallop napisał: Bierz VFC, mniej kłopotliwe. IMO najlepsza stock replika na rynku. Lepiej doplacac i brac wersje avalon? czy zwykla? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 Według mnie nie, precka jest mocno średnia, imo gorsza od Steelbull'a. Mosfet najzwyczklejszy, grzeje się. Gumka... jest ok, ale to koszt około 30-40zł. Według mnie są dwie możliwości - jeśli nie planujesz tuningu - dopłać do Avalon'a bo mimo wszystko precka, mosfet i dobra gumka to duży plus. Druga opcja - wątpię byś tej repliki w przyszłości nie tuningował, więc jeśli planujesz jakiś tuning - bierz zwykłą wersję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts