Jakotako Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Witam, SR25k miało wymienianą komorę hopup. Po odebraniu na próbę poruszyłem pokrętłem i okazało się, że ostatnia zębatka (ta najbliżej samego układu) wyskoczyła i regulator hop up kręci się luźno. No więc dopchnąłem wykałaczką tą ostatnią zebatkę i teraz zazębia się dobrze, ale cały regulator działa dziwnie. Sprężynuje i wraca do pozycji 0, raz chodzi ciaśniej raz luźniej. Czy ktoś wie o co chodzi? Chwilowo nie mogę sprawdzić czy strzela dobrze. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 20, 2018 Report Share Posted September 20, 2018 Nawet nie wiemy jaka teraz tam komora siedzi... oczywiście standard wumazga, mamy zgadywać. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 20, 2018 Report Share Posted September 20, 2018 (edited) W dniu 11.09.2018 o 14:51, Jakotako napisał: No więc dopchnąłem wykałaczką W dniu 11.09.2018 o 14:51, Jakotako napisał: Czy ktoś wie o co chodzi? Pewnie chodzi o tę wykałaczkę ;) A tak serio to rozbierz hopka na części pierwsze i upewnij się że nic nie jest pęknięte, przetarte, zgubione. Edited September 20, 2018 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts