Valer407 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Od niedawna szukałem na polskim rynku dobrych zębatek 18:1. Niestety niemal wszystkie były niedostępne. Może ma ktoś jakieś linki do tego typu dobrych z zębatek. Z góry wielkie dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 Dobrych to znaczy jakich? Podaj budżet. Z doświadczenia powiem Ci tak - z góry odpuść sobie Ultimate i Prometheus. Stawiałbym na SHS, G&G lub Guarder, VFC bądź Krytac. Które dostępne są w polsce? SHS i Guarder powszechnie w wielu sklepach. G&G 12:1 można chyba jeszcze dorwać. G&G 18:1 nie widziałem, widziałem jedynie w komisie, allegro/olx itp. VFC, Krytac - ciężko, jedynie komisy ewentualnie serwisy modujące repliki na HPA. Quote Link to post Share on other sites
Valer407 Posted October 30, 2018 Author Report Share Posted October 30, 2018 Jakieś do 120 zł, dostępne w Polsce, wytrzymają bez problemu i na długi czas lipo 11,1. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted October 30, 2018 Report Share Posted October 30, 2018 Większe znaczenie od napięcia baterii ma sprężyna którą te zębatki będą naciąć. Jaką planujesz sprężyna i jak bardzo zależy Ci na ROFie? Quote Link to post Share on other sites
Valer407 Posted October 30, 2018 Author Report Share Posted October 30, 2018 Sprężyna sp 110 guarder lub sp 120 jeszcze nie jestem pewien lecz raczej sp 110, na rofie ma za bardzo nie zależy bardziej na wytrzymałości, ale aby jednak ten rof jakiś replika miała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts