PatrykPiotr Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Cześć. Mam taką zagwozdkę związaną z kupnem obuwia, moje stare gromy(742) są na granicy wytrzymałości (siatka w okolicach stawu skokowego non stop się pruje 5 wizyt u 3 szewców i przypomina to trochę pudrowanie trupa) i chce te zastąpić butami z pełnej skóry. mogą być to midy lub wysokie ale z naciskiem na midy. buty skóra musi być licowa. buty będą użytkowane w mieście a raz na miesiąc w lesie. więc liczę na wasze doświadczenie w kwestii butów. A czemu pytam a sam nie znajdę? Ponieważ niby są tematy ale najmłodsze odpowiedzi mają już 3-4 lata na karku a w tym czasie wiele rzeczy się może zrewaloryzować. tak na przyszłość. dziękuje z góry za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Sprawdź to - https://armyworld.pl/pol_m_OBUWIE_Buty-HAIX-R-_Black-Eagle-472.html Jest tam kilka produktów spełniających Twoje wymagania. Sam nie miałem żadnego z tych modeli, ale mam już do lasu drugą parę Haixów i naprawdę fajne, porządne buty na lata. Poprzednie zakończyły żywot w ognisku i gdyby nie to, to miałbym je do dzisiaj. Z moich znajomych każdy kto ma Haixy też jest zresztą zadowolony, a na Armyworldzie można wyrwać takie outletowe z jakimiś kosmetycznymi wadami za naprawdę przyzwoite pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Haix 2005, moje przeżyły niejedno ognisko. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Haix 2005 do lasu to w sam raz, ale raczej tak średnio na co dzień bym powiedział.;) Zresztą od jakiegoś czasu nie widziałem ich szerzej dostępnych na rynku. Na Armyworld ostatnie rozmiary. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 30, 2018 Report Share Posted October 30, 2018 Jak z temperaturą w Haixach 2005 w lato? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 Zależy w jakie lato.;) Ogólnie to dramatu nie ma, super komfortu też nie.Typowe buty jakie można określić jako całoroczne. Dla mnie były ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts