sjzmisiek Posted December 31, 2018 Report Share Posted December 31, 2018 (edited) Witam, zawsze kombinowałem przy replikach i nie byłbym sobą gdybym nie bawił się w personalizację (od g3 ris z lufą baretta po desert eagle z tłumikiem , nic nie mogło być normalne ;p ). Zawsze chciałem mieć berette m9 z kompensatorem jak w filmie "Equilibrium" ale jednocześnie podobała mi się ta od HFC stylizowana na 90-two. WE odpadało (miałem, widziałem...nie). Ważne było dla mnie, żeby owa beretta miała selektywny tryb ognia. Oczywiście WA wypuściło taki model a jakiś znany sklep w USA konwertował m9 kwa tylko, że cena beretty Tetragrammatonu mnie odstraszała - bodaj 350-430 usd. Odkąd na sklepie w Krakowie pojawiły się pistolety HFC z trybem fullauto w mojej głowie zrodził się pomysł zrobienia projektu beretty z filmu. Ostatecznie zdecydowałem się na przeprojektowanie kompensatora na potrzeby m90-two czyli HG-192 HFC. Od rysunku przez mozolną walkę z materiałem na jakotakim malowaniu kończąc powstało coś na kształt ... oceńcie sami. Edited December 31, 2018 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts