zerker Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Witam, Naprawiałem gb v3 i co ciekawe, to po włożeniu do chwytu pistoletowego, odmawia posłuszeństwa(nie reaguje na spust). Wyjęty z chwytu działa jak należy. Help... Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Miałem to samo kiedyś - u mnie problemem była kostka stykowa. Po wyjęciu z chwytu spust jesteś w stanie dopchnąć dalej, a w chwycie się blokuje o niego przez co kostka nie jest łączona. U mnie pomogło lekkie dogięcie styków Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 W G36 od Boyi nie ma styków, jest kostka z mikrostykiem. Ja miałem ten problem jak źle złożyłem spust. Tam nie widać czy spust popycha ten przełącznik jak GB jest wsadzony do chwytu pistoletowego? Quote Link to post Share on other sites
zerker Posted February 3, 2019 Author Report Share Posted February 3, 2019 (edited) Dzięki za odpowiedzi. Kostkę stykową trzeba było docisnąć w stronę chwytu pistoletowego i wtedy dociskał dobrze taki element plastikowy element zespołu spustu, który dociska/zamyka element i obwód w kostce stykowej, że tak się wyrażę. Teraz śmiga wszystko :) Pozdrawiam. Temat do zamknięcia :) Edited February 3, 2019 by zerker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts