Dominator1232 Posted January 21, 2019 Report Share Posted January 21, 2019 Zastanawiam się nad pierwszą repliką i już po bardzo długim czasie czytania opinii i porównywania dotarłem do tych dwóch modeli: -http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-028-cyma i -https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-cm615-czarna-1152218582.html czy ta druga nie ma większego prawdopodobieństwa zniszczenia??? Quote Link to post Share on other sites
Bicozit Posted January 21, 2019 Report Share Posted January 21, 2019 Emki w tej cenie jak i z tej firmy zdecydowanie nie są polecane na forum. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted January 22, 2019 Report Share Posted January 22, 2019 Dołóż trochę i poluj na przecenioną Cymę CM.04x albo któregoś ze stalowych AK Boyi - co jakiś czas pojawiają się poniżej 500 zł. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Cyma 0.28u jest w bardzo dobrej cenie. Sam mam i polecam, wymieniasz gumeczke prec lufe i masz replike bardzo dobrą na początek. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Cyma 028 mimo taniości i "fajności" jest repliką o dość przestarzałej konstrukcji. Owszem wystarczy na początek, ale potem jej sensowny tuning jest dość ograniczony. Natomiast cymy serii 600 (miałem 607kę) mimo ogromu akcesoriów i dość przyjemnego stoku niestety nie tolerują grzebania w gerboxie. Owszem można wymienić lufę, można gumkę i dystanser, ale już komora hopa jest problemem. Dlatego powtórzę to co napisał sledz szukaj albo cymki serii 04x lub Boyica. Te dwie cymki owszem kupić można ale pod warunkiem że będzie to potem ograniczony (028ka) lub żaden (6ooka) tuning. Quote Link to post Share on other sites
Dominator1232 Posted January 23, 2019 Author Report Share Posted January 23, 2019 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts