Bober00 Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Czołem, rozglądam się za posiłkami MRE i wpadłem na stronę producenta - ARPOL. Widzę, że mają dość szeroki wybór różnego rodzaju zestawów w zależności od potrzeb. Ktoś korzystał, jaki zestaw polecacie na jeden dzień działań w terenie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Trela Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 To są te same posiłki, które są dla WP. Dupy nie urywają, ale przynajmniej nie ma po nich żadnych rewolucji żołądkowych plus są mega sycące. Racja na 24h (zgodnie z nazwą): http://www.sklep.arpol.net.pl/category/Racja-bojowa-RB-24h-typu-MRE-119996?#OfertaProduktowa Bierz takie, których potrawy Ci podpasują. Niemniej na jeden dzień w lesie to lepiej paczkę kabanosów, bułki i kilka konserw z marketu kupić ;) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Jakoś bardziej do mnie przemawiają te od Wujka Sama... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts