luis Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Nie tak dawno temu na łamach WMASG prężnie opisywano działalność Stowarzyszenia FIA, które namawiało na różnego rodzaju szkolenia pod szumnymi hasłami m.in. "nauczymy Cię dowodzić" itp. Wdałem się nawet z rzeszą innych maniaków w polemikę dotyczącą "know-how" tych szkoleń. Miałem do nich zastrzeżenia. Minął jakiś czas, gdy wychodzi na to, że Panowie ze stowarzyszenia mogą mieć nieco kłopotów wynikających z nieścisłości w prowadzeniu swej działalności. Zainteresowanych odsyłam do artykułu https://www.defence24.pl/sledztwa-zw-ws-naruszenia-prawa-przez-stowarzyszenie-fia?fbclid=IwAR2TdWHC8dpmQ8Y8ZFZ8DQ1t47LCozkUQjQDL1Doj6oXzX5NnHSQaQVzsRQ Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 (edited) Żeby nie było tylko z jednej strony to masz dość trafny komentarz do całej sytuacji: gunblog.eu/2019/01/miedzy-mlotem-urzednicy-pis-w-mon-a-kowadlem-urzednicy-po-w-nik/ Edited March 5, 2019 by sledz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts