Redmonk93 Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 http://wmasg.com/pl/auction/show/15856 Mówiąc wprost - dysza "podwójnie uszczelniona", kupiona sztuka. W liście (czas oczekiwania na w ogóle wysłanie dyszy swoją drogą nader długi pomimo przelewu od razu) dwie sztuki dyszy, po jednym oringu na dyszę. No, jeśli przez to Sharf rozumie "podwójne uszczelnienie" to spoko - tylko niech to opisze w ogłoszeniu. Po rozmowie i zwróceniu dosadnie uwagi.. ogłoszenie dalej wisi. To grosze, ale nie ważne, takie coś nie powinno mieć miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Cześć, Przykro mi, że tak wyszło. Przeprosiłem cię w rozmowie prywatnej. Ogłoszenie dalej wisi ze względu na to, że mam dużo na głowię (dlatego też wysyłka tak długo trwała). Już poprawiam ogłoszenie, dzięki za zwrócenie uwagi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts