n3trix Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 (edited) ( prosiłbym moderatorów o przeniesienie do tematu jak zacząć ) Witam jestem nowy w świecie asg i poszukuję repliki m4 do lasu. Na replikę mogę przeznaczyć mniej więcej 1000zł. znalazłem to: https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-cm16-srxl-1152207751.html Ale nie wiem czy się nada? Jestem otwarty na propozycje i z góry dziękuje za odpowiedz ;) Edited February 10, 2019 by n3trix Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 Repliki EA/Dytac na zbrojowni ponoć są warte uwagi. Poczytaj o nich :) Tylko dodatkowy koszt w postaci akumulatora i ładowarki, ale to i tak w przyszłości czekałoby na Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 EA/Dytac są raczej powyżej 1k, być może jakaś się znajdzie ale osobiście nie widziałem. Natomiast standardowe EA jak najbardziej. Jedno stoi w cenie 699zł. Do 1000zł jest kilka modeli na zbrojowni. Poza EA polecam KWA oraz VFC (ciężko dostępne ale moze coś się znajdzie). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts