Alarick Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Witam, kilka dni temu kupiłem magazynki low cap do m4 od Specna Arms (https://gunfire.com/pl/products/magazynek-low-cap-70-kulek-do-replik-typu-m4-m16-czarny-1152205979.html). Zauważyłem, że magazynki podają kulki bardzo wolno, po zwolnieniu sprężyny właściwie ledwo co się sączą, dopiero kilka ostatnich jest podawanych szybko. Czy to jest normalne? Czy z moimi magazynkami jest coś nie tak? W replice mam co drugi strzał pusty i myślę, że magazynek nie nadąża podawać. Filmik pokazujący działanie magazynka: Quote Link to post Share on other sites
Alarick Posted February 22, 2019 Author Report Share Posted February 22, 2019 Winne okazały się kulki, po wymianie na inne wszystko działa sprawnie. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 A jakich kulek używałeś wcześniej, a jakich teraz? Quote Link to post Share on other sites
Alarick Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 W dniu 22.02.2019 o 12:48, Huba_lbn napisał: A jakich kulek używałeś wcześniej, a jakich teraz? Poprzednie: ArmA Tech 0.23g. Obecnie: Specna Arms 0.23 (Zwykłe, nie Core). Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Lepsze, ale polecam G&G lub BLS. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Armatechy mi też się cieły w magazynkach. Te kulki to jakaś porażka. Quote Link to post Share on other sites
Alarick Posted March 30, 2019 Author Report Share Posted March 30, 2019 15 godzin temu, Huba_lbn napisał: Lepsze, ale polecam G&G lub BLS. Właśnie kupiłem parę kilo kulek specny, ale jak się skończą to chętnie wypróbuję BLS'y, bo z tego co widzę są w podobnej cenie. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts