Karoland Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 Witam, Mam pytanie: czy stockowy silnik cymy z białym tyłem naciągnie sprężynę M130? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 (edited) Zależy od przełożenia zębatek, akumulatora i ogólego poskładania repliki. M130 nie jest równe innej M130. Ogólnie naciągnie, ale to nie jest ten sam czarny silnik z niebieskim tyłem co kiedyś. Jest słabszy. Edited March 7, 2019 by wallop Quote Link to post Share on other sites
Karoland Posted March 8, 2019 Author Report Share Posted March 8, 2019 Dobrze, dziękuję bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Pociągnie, pociągnie. I wcale nie gorzej od tego słynnego z niebieską dupką". Mam obydwa. I testowałem je na sprężynie M 150. W tej samej replice. Ten sam pobór prądu i ten sam rof robią. Nie wiem jak z długowiecznością w porównaniu do tego "niebieskiego". Ale coś mi się wydaję że będzie jeszcze lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts