vis1939 Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota aby zakupić sobię TT-tke tylko problem w tym że nie mogę się zdecydować którą.. Myślałem nad tą od WE ale troszkę przeraża mnie fakt iż posiada bezpiecznik którego w oryginale nie było. Może ktoś coś poradzi bądź doradzi która najlepsza z tych dostępnych w PL? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Ja ostatnio kupiłem tą od SRC. Tam bezpiecznika nie ma. Niestety zmienili regulację hopka. Kiedyż była dostępna przez okno w zamku. Teraz musisz wyjąć lufę wewnętrzną z komorą i dopiero masz dostęp do śrubki regulacyjnej. Quote Link to post Share on other sites
vis1939 Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 Sam Hop-Up mi nie przeszkadza, chce jedynie aby replika jaknajbardziej przypominała oryginał. A jak z jakością tej od SRC? Zrobili ją z w miarę dobrej stali czy znów jakiś ZnAl? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Chłopie, widziałeś stalową replikę w cenie 350zł? Full znal. Z wyjętym magazynkiem zamek dosyć mocno klekocze. Z włożonym magazynkiem już tego nie słychać. Jak ktoś nie musi mieć TTki to za te pieniądze da się kupić pistolet lepiej wykonany. Jak chodzi o rozmiary to ma raczej ok, bo pasuje do oryginalnej kabury. Quote Link to post Share on other sites
Grzechu-pl Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 a ma ktoś może tt od kwa ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts