Harry Pjoter Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Cześć, W katalogu G&G znalazłem taką oto opcję G&G SR15 E3 MOD2 Carbine MLOK. Replika wyposażona jest w nowy GB G2L. Czy ktoś z was miał może z nią styczność? Jest tak samo dobra jak seria TR16? Nie widziałem jej w ofercie żadnego z polskich sklepów, (może niedługo się pojawi?). Dostępna jest za to np. w TacticalCenter za ok. 390 EUR z przesyłką. https://www.tacticalcenter.es/GG-SR15-E3-MOD2-Carbine-M-LOK-G2L-016-CAR-BNB-NCM Będę wdzięczny za opinie :) Quote Link to post Share on other sites
michal_am Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Podbiję i spytam - kupiłeś? Jest też już od jakiegoś czasu w PL dostępna. Zasadnicza kwestia - czy trzyma poziom TR16tek? Quote Link to post Share on other sites
fint Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 W dniu 11.09.2019 o 14:04, michal_am napisał: Zasadnicza kwestia - czy trzyma poziom TR16tek? Trzyma. Quote Link to post Share on other sites
GKO Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 Posiadam takową od kilku dni. Na razie zbyt krótko, aby cokolwiek powiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Harry Pjoter Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 Mam SR15 od kilku miesięcy i spisuje się świetnie. Jedyne do czego można się przyczepić to luźny QD point przy kolbie (choć i tak bym go nie używał) i jak dla mnie trochę zbyt głęboki spust. Poza tym, świetny stock. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts