kaflok Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Cześć, Stoję przed wyborem uzywanego G&P Ball Rifle - Long - Sand On Black z logo żaby, oraz https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-lmt-defender-ris-czarny-1152202714.html Prosze o opinie na temat tych dwóch replik. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ceus1974 Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 (edited) LMT Edited April 9, 2019 by ceus1974 Quote Link to post Share on other sites
kaflok Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 Okej, LMT. Aczkolwiek czy ktoś wie jak zidentyfikować oryginał lmt ? Chcę kupić używkę, do której nie ma kartonu, ani paragonu, trochę kot w worku i jestem świadomy, że z każdą używką tak jest, ale jednak ~1000 zł droga nie chodzi, a chcę wiedzieć, że w środku siedzi ultimate który nie był rozbierany(jest widoczna plomba po wyjęciu maga?) I w sumie tyle, znalazłem jeszcze M4 EA w fajnym stanie(na zdjęciach) Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
ceus1974 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Z tego co łapię to łaltimejt miał z reguły jakby chromowany tak z wyglądy szkielet gearboxa, a silnik to była standard niebieskie naklejki taki normal na springa 120-130. Komora takie pokrętła jak z klocków lego fioletowego kolory raczej, ale to pewno zależało od serii. To co wymieniłem jest najłatwiej sprawdzić bez rozkręcania. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts