LAJT222 Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Moje pytanie czy da rade podlaczyc imax b6 krokodylkami pod prostownik 12v 4a ? Ew. mam zasilacz 12v 1,5a <--- wystarczy ? Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Dziwne pytanie. Imax b6 można podłączyć krokodylkami do wszystkiego co daje prąd stały. I nie ważne czy to akumulator, czy prostownik. I nie ważne jaką ma wydajność prądową. Imax i tak pobierze tyle prądu ile w danym momencie będzie potrzebował ładowany akumulator podłączony do niego. Taka to mądra bestia :) Quote Link to post Share on other sites
LAJT222 Posted May 18, 2019 Author Report Share Posted May 18, 2019 Pytanie padło dlatego bo jak dzwoniłem do sklepu modelarskiego to gosc z obslugi powiedzial mi, ze pod akumulator mozna podlaczyc a pod prostownikiem on nie wie jak sie zachowa ta ładowarka co mnie zdziwiło i wolałem się upewnić, temat mozna zamknac podlaczone pod prostownik i wszystko smiga :) Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 No i gitara :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts