ThomX Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Jaki mosfecik w to maleństwo by wszedł bez zabierania za dużo miejsca na batke? Dobrałem baterie idealnie, wchodzi mi w prowadnicę cała razem z kablami, kolba się zamyka, więc batki nie będę zmieniał, tylko przelutuje wtyk na tconect :) Tuningu mocowego nie będę robił, chce poprawić reakcję na spust bo porównałem z moją dopucowaną specną i niestety FH w stocku wypadł dość blado :) Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Budżet? Quote Link to post Share on other sites
ThomX Posted May 25, 2019 Author Report Share Posted May 25, 2019 Czy ja wiem... tytana nie wsadze :) ze 100-150zł z okablowaniem :) Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Perun Micro Quote Link to post Share on other sites
ThomX Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 https://www.specshop.pl/product-pol-18764-Perun-MOSFET.html Taki? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Tak Quote Link to post Share on other sites
ThomX Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 I załatwi mi to lepszą reakcję na spust, delikatnie większą szybkostrzelność i pełne cykle za każdym strzałem? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Lepsza reakcja i rof na pewno, ale nie jakoś znacząco. Pełnych cyklow nie załatwi Ci żaden mosfet bez kontroli cyklu. Ten mosfet to podstawowy układ chroniący styki. Z budżetem 100-150zl wliczając w to kable i to aby mosfet zmieścił się wraz z aku w prowadnicy kolby nie znajdziesz nic innego. Nie wiem jaka masz kolbe, być może dałoby radę wrzucić NanoAAB. Quote Link to post Share on other sites
ThomX Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 (edited) Kolbę mam ładną. Ale mało praktyczną. Wchodzą tam tylko m&m-sy. ;) NanoAAB mam w specnie, więc wiem, że jak go wstawie, to żadna bateria nie wejdzie, miejsce jest tylko w prowadnicy. A powiększając budżet? Edited May 27, 2019 by ThomX Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Powiększając budżet to Perun Optical lub Titan Basic/Advanced. Nie wiem jak tam z ASCU gen5, ale imo nie ma sensu. Można jeszcze skusić się na Leviathana lub Spectr BTC. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts