DobryWariatURS Posted July 9, 2019 Report Share Posted July 9, 2019 (edited) Hej, tłok jak w temacie, używaliście? Zastanawiam się nad zakupem, zależy mi głównie na wytrzymałości. Za wszystkie odpowiedzi dziękuję :) Link Edited July 9, 2019 by DobryWariatURS Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 Bardzo dobry tłok. Żadna sprężyna mu nie straszna. Mam te tłoki w dwóch replikach. Dwa lata bez problemów w ELAR MUR (450 fps). I drugi od roku w SA-B06 (550 fps). A nawet jakiś czas eksperymentalnie ponad 600 fps, gdzie SHS-y padały jak muchy :) Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted July 10, 2019 Report Share Posted July 10, 2019 Założyłeś tutaj kilka tematów o swojej SR25 PJ, powiedz czy to do niej chcesz kupić ten tłok czy do innej repliki (jakiej)? Quote Link to post Share on other sites
DobryWariatURS Posted July 10, 2019 Author Report Share Posted July 10, 2019 Tłok do srki nie wejdzie, mój błąd, nie mniej chyba dobrze aby temat był :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts