Francik Posted July 19, 2019 Report Share Posted July 19, 2019 Która z powyższych firm produkuje lepsze repliki zaraz po wyciągnięciu z pudełka? Chodzi mi o wykonanie zewnętrzne, wewnętrzne, ewentualne części GB do wymiany, żywotność GB, ocenę Split Gb od ICS i osiągi przy minimalnym nakładzie finansowym (np. lufa precyzyjna, gumka hop-up, flat hop). Z góry zaznaczam, że siedziałem kilkanaście godzin szukając odpowiedzi na to pytanie, z czego kilka czytając tematy takie jak "M4A1 ICS" i o kałaszkach LCT. Oczekuję porównania tych replik i opowiedzenia się za i przeciw względem LCT lub ICS. Jak tam części LCT w 2019? Silnik dalej słaby i czy LCK-12 ma nowe body z serii NV o którym naczytałem się wiele złego? Dziękuję za wszelkie rady i proszę o nie pisanie rzeczy typu: Bierz VFC i wpompuj w niego 500 zł, bo jestem rusofilem, a jednocześnie nie lubię stali i drewna, a w tej replice Masady się zakochałem. Wiem, że biorąc ICS nie zawiodę się, ale chcę wiedzieć jak z jakością LCT, bo wszystkie tematy są sprzed minimum dwóch lat... Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 CXP-APE ma problem z dyszą i komorą, bo są dość niestandardowe, przez co jest problem z tuningiem. Stockowo będzie działać długo i bezproblemowo. LCT robi najlepsze AK. To jest raczej wybór co Ci się bardziej podoba z zewnątrz, a gusta różne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts