RadPod Posted July 27, 2019 Report Share Posted July 27, 2019 Pytanko,czy body od cymy 040 przyjmie lufę od Rk-01 ? Mam okazję dorwać po taniosci cyme na części i nie wiem czy warto. Quote Link to post Share on other sites
Marcus Polonus Posted July 27, 2019 Report Share Posted July 27, 2019 Obie repliki są w tym samym standardzie, ALE... jak na chińczyki przystało, mogą się różnić rozmiarami. Z mojego doświadczenia powiem ci, że Boyi jest odrobinę mniejszy (np. pokrywa komory zamkowej Boyia nie pasowała do Cymy, bo była za ciasna). Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted August 3, 2019 Author Report Share Posted August 3, 2019 Zostawię dla potomnych,lufa BOYI NIE PASUJE DO BODY CYMY,lufa jest za szeroka,trzeba by dość ostro szlifować,przynajmniej w tym przypadku :) Quote Link to post Share on other sites
Marcus Polonus Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 @RadPodNo właśnie, było to do przewidzenia :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts