Janek_0001 Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Chej mam pytanie czy ktoś ma chrono??? Chce sprawdzić czy strzelanie z repliki na GG do góry nogami zwiększy jej moc. Testowałem na replice bez blow back, z blow back iem trochę się boję czy nie zepsuje repliki czy coś. Z lufy leci wtedy więcej gazu, a ilość oddanych strzałów się zmniejsza więc moja teoria może nie być taka głupia. Czekam na odp. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted October 2, 2019 Report Share Posted October 2, 2019 Możesz uszkodzić dyszę (jest z plastiku), nawet przy zwiększeniu mocy hopup podkręci kulkę w dół więc strzelanie w ten sposób jest bezcelowe, przy okazji marnujesz gas, pozostałe bebechy dostają wycisk- mocniejszy blowback. Firma Wei-Tech (WE) troszke się napociła, żeby zrobić p90 z magazynkiem gazowym ,,do góry nogami". Nie bez powodu musieli zrobić specjalny system, żeby uniknąć powyższych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts