GKO Posted October 15, 2019 Report Share Posted October 15, 2019 (edited) Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowicjuszem w ASG i stoję przed wyborem swojej pierwszej repliki. Po tygodniach czytania i oglądania recenzji zdecydowałem się na markę G&G. Przedstawiam wam dwa moje typy. Jedną z tych dwóch replik zamierzam kupić (nową). Oto one: 1. (G&G) PDW15-CQB (cena 1 299,00 zł) 2. (G&G) GC16 Warthog 9". (cena 1 195,97 zł) Ogólnie obie mi się podobają wizualnie (PDW bardziej), mają całkiem ok. bebechy jak na stock i dosyć dobre wykonanie. Obydwie posiadają taki sam silnik 25k rpm. GC16 Warthog 9" posiada MOSFET oraz ETU w czym ma przewagę nad PDW15-CQB. PDW ma natomiast dłuższą lufę (o 8 cm) i niby jest ona tzw. pół precyzyjna (oczywiście rozumiem, że to lufa stockowa o przekroju 6,03mm). I teraz mam zagwozdkę co wybrać. Czy MOSFET oraz ETU to rzeczywiście argument by brać Warthoga? A może PDW bez elektroniki ale z lepszą lufą i rotacyjną komorą hop up. Co byście mi doradzili. Gdybyście byli na moim miejscu co byście wybrali i dlaczego (tylko z tych dwóch). Karabinek będzie mi służył raczej tylko w lesie. Do CQB zamierzam dokupić sobie coś innego. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Edited October 15, 2019 by GKO Niepełny post Quote Link to post Share on other sites
GKO Posted October 30, 2019 Author Report Share Posted October 30, 2019 Temat do zamknięcia. Kupiłem inną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts