echofoxtrot Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Przestrzegam, dałem się naciąć na zakup kompletu mundurowego w Greenzonie za 315zł. Niestety, brak odzewu od dnia wysłania przelewu. Profilowe pochodzi z instagrama jakiegoś Czecha, numer konta najprawdopodobniej nie jest kontem bankowym a kartą przedpłaconą, która wydawana była kilka lat temu bezimiennie. W komisie sprzedaje jeszcze replikę od G&G oraz wychodzi na to, że sprzedał też hi cape, bo ogłoszenie było, ale zostało usunięte. Jeśli ktoś jeszcze został przez tą osobę oszukany zachęcam do złożenia zawiadomienia na policję. Nr konta delikwenta 87109000047**580000***2912 Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Gość wystawiał też nietanie repliki - ja prosiłem o zdjęcia, filmy z działania to pisał, że nie ma możliwości dodania Zaraz później, że już sprzedane. Nie czekaj - na policję z oszustem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts