Moonshiner Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 (edited) Witam. Potrzebuję informacji na temat tej snajperki https://www.militaria.pl/well/karabin_snajperski_gnb_g22d_black_-_zestaw_wel-02-000735_g_p90777.xml Potrzebuje dokładnej nazwy lufy albo chociaż czy jest precyzyjna czy półprecyzyjna, jak z dostępnością magazynów(nie mogę znaleźć nigdzie na internecie,ewentualnie jakie części pasują do tego modelu. Czy cokolwiek da się przerobić) oraz jak z wydajnością green gazu Dziękuję i pozdrawiam. Edited November 5, 2019 by Moonshiner Poprawka Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Lufa stockowa, nie precyzyjna. Magazynki od sprężynowych l96 (mb01 i pochodne). Mogą wymagać delikatnego szlifu, ale nie muszą. Spust, komora system APS. Łatwy tuning. Zamek to system pochodny do czeskie konwersji Co2 swd oraz SAR 10 co2. Bez rewelacji, duże skoki FPS. Po przeróbkach podejdzie stalowy lub inny cylinder. Mam SAR'a co2, miałem GG. Wnętrze było z mosiądzu lub czegoś mosiądzo-podobnego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts