Domino_asg Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Planuje kupno mojej drugiej repliki, chce żeby tym razem był to AK. Chciałbym mieć tą replikę na dłużej i chciałabym ją ulepszać z czasem i zastanowiłem się nad Arcturus AT-AK-04 którego koszt wynosi 1100 zł oraz nad CM.076 którego koszt to około 800 zł. Są one wgl warte uwagi czy macie może jakieś lepsze kałachy? Nie chcę mieć klasycznego kałacha tylko wolał bym mieć takiego nowocześniejszego jak te dwa modele. Pomożecie? :/ Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted November 6, 2019 Report Share Posted November 6, 2019 Arcturus ma kilka niestandardowych rozwiązań w Gearboxie, mikrostyk, zwalniacz antireversala i dziwne dodatkowe plastiki do stabilizacji gearboxa. Więc tutning będzie wiazał się pewnie po pewnym czasie z rezygnacji z niektórych funkcji lub dłuższego szukania zamienników. Cyma to Cyma, tutaj wszystko zostało powiedziane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts