sjzmisiek Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 (edited) Witam, od jakiegoś czasu szukam górnej szyny długiej do g36 w sklepach internetowych i niestety w naszym kraju brak. Sklepy stacjonarne często mają bogatszą ofertę niż odpowiedniki "www" , dlatego piszę na forum czy ktoś może wie gdzie pytać. Kiedyś były na sklepie madonion.pl , który prawdopodobnie już wygasił działalność (nie mogę już znaleść sklepu na necie, jeśli się mylę to możliwe, że zmieniła się tylko nazwa sklepu). Niestety jakkolwiek nie wyszukam tego kawałka plastiku to nie istnieje on w ofercie. Sprowadzenie z zagranicy jest średnio opłacalne bo koszty przesyłki przekraczają cenę szyny. Edited December 3, 2019 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 (edited) Napisz do ARESa (ares@aresairsoft.com) Trzy lata temu napisałem do nich odnośnie gołej górnej szyny z tego katalogu i taka była ich odpowiedź. Cytat We still have several parts in stock. If you want to order, please let us know quickly and keep it for you. RS-001 USD 15 Shipping to Poland: Standard mail USD 13 EMS USD 61 Wszystko skoordynowane przez mejla i PayPal. Ewentualnie mam gdzieś stockową JG, której nie używam, jak chcesz możemy się zgadać. Edited December 6, 2019 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 7, 2019 Author Report Share Posted December 7, 2019 pw poszło Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 10, 2019 Author Report Share Posted December 10, 2019 Ares ma na tę chwile out of stock, temat nadal otwarty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts