Grief Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 Witam wszystkich, Czy ktoś mógłby pomóc mi w identyfikacji przedmiotu ze zdjęć? Czy jest to przedmiot do użytku militarnego/mundurowego? Jakaś kabura, zasobnik? Wymiary zamieszczone na zdjęciu, przedmiot otwierany na rzep oraz zatrzaski, pionowo zawieszany na pasku, na szlufce zapinanej na rzep oraz zatrzask. Od zewnątrz poliestrowa tkanina, natomiast w środku wykończone tworzywem. Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto wymiary Z góry dziękuję za wszelkie sugestie! Bartek Quote Link to post Share on other sites
taternik1971 Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 Wygląda na ładownicę od KM. Quote Link to post Share on other sites
Grief Posted December 15, 2019 Author Report Share Posted December 15, 2019 Dziekuje bardzo. A czy mozna jakos doprecyzowac specyfikacje tego przedmiotu? Chociazby, na podstawie wymiarow? No i czy on posiada jakakolwiek wartosc? Mam tego mnóstwo i nie wiem czy moglbym to sprzedac, lub znalezc jakiekolwiek zastosowanie.. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 Raczej specjalnego brania to to nie będzie miało. Quote Link to post Share on other sites
Grief Posted December 15, 2019 Author Report Share Posted December 15, 2019 Nawet w jakiejs smiesznej cenie na poziomie kilku zlotych? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 15, 2019 Report Share Posted December 15, 2019 ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts