kamo_86 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 Witam, domyślam się, że mogę odgrzebywać kotleta, ale muszę ;) Nabyłem pierwszego w życiu boczniaka, ale niestety ma wadę w postaci magazynków. Nie trzymają gazu. Może już ktoś z tym walczył? W przypadku jednego magazynka wymiana uszczelki przy głowni magazynku nie pomogła (a przymierzałem oryginał w sklepie). Drugi temat to kwestia HU, widziałem, że tu na WMASG był materiał dotyczący usprawnienia działania systemu, ale obrazki wygasły, może również ktoś się z tym mierzył? Będę rad za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Meister Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Jeśli możesz klamkę zwrócić to najlepiej to zrób i kup Lugera od KWC. WE robi po prostu mierne repliki i tragiczne magazynki. Poza tym CO2 >>>>> green gas. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Meister ma rację. Zwróć rupiecia jeżeli możesz. WE ma problem z magazynkami - np. mój Browning HP to raczej wypełniacz kabury niż skuteczna zabawka. Mogę polecić P 08 od Umarexa. Nie ma co prawda blow backu i wiele wspólnego z celnością, ale ładnie wygląda i póki co nie było z nim problemów. Quote Link to post Share on other sites
Dr Klauss Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 Prawda. Mam z KWC i złego słowa nie powiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts