7.62 Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 czytalem dzis gazete Metro i bardzo zaciekawil (i rozsmieszyl) mnie text o kreconym filmie DOOM Dzis to juz klasyka. Nic zatem dziwnego ze "Doom", niezwykle popularna strzelanka RPG doczekal sie ekranizacji.] [OT] coprawda w gazecie z polskimi literami pisza to niestety jak komp pipi******** jest to trudno. ale czy DOOm to rpg? strzelanka rpg? co to za nowy gatunek?? Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 o jeju...przecież metro to gazeta dla zwykłych ludzi, robiona przez zwykłych pismaków - mamy wymagać od nich by znali wszystkie gatunki gier? czy jak pan władzio kierowca przeczyta RPG a nie FPP to efektem motyla benzyna zdrożeje o 1zł...? też byś pewnie na widok pociągu powiedział "pociąg" a kolejarz by się uśmiał i powiedział, że to przecież parowóz E5336...:) sam bez sensu i śmiesznie napisałeś (i rozsmieszyl) mnie text o kreconym filmie bo film już jest dawno nakręcony i miał premierę... Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Jasne że DOOM to RPG ! :P Chociaż zależy o której części mówimy , ja trójki nie ruszam , chwile pograłem i zrezygnowałem raz na zawsze. Za to do 1 i 2 wracam często ^^ Cya HateMe! Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 O matko. Link to post Share on other sites
Recommended Posts