Extanky Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 (edited) Witam! Mam problem z podawaniem magazynków. Kupiłem dzisiaj s-mag od specny i mi nie podaje. Podpiłowałem nawet ten ząb i nic mi to nie dało. Jak temu zaradzić? Jedyny hicapp który mi podawał to był stockowy i od aps. Replika - SA H03 Komora HU - Retro arms Dysza - NozzX Perun Gumka HU - Maple Leaf Super Macaron Edited February 19, 2020 by Extanky Quote Link to post Share on other sites
hadesiak1 Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 (edited) Która seria komory Retro Arms? Jak możesz podeślij foto. Ogólnie odradzam kupowanie starszych wersji Retro. Ta nowa UNI jest całkiem niezła. Jeśli masz regulowaną dyszę to ją skróć trochę. Sprawdz popychacz czy wykonuje pełny ruch i czy jego czoło ma kąt prosty. Sprawdź osiowość. Spróbuj wrzucić opóźniacz popychacza. Spróbuj wrzucić na czolo komory cienki oring, spowoduje to lekki odsuniecie się komory od szkieletu. Masz chrono? Edited February 19, 2020 by hadesiak1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts