Yakari Posted March 2, 2020 Report Share Posted March 2, 2020 Witam. Zastanawiam się nad kupnem WE SCAR H MK20 MOD 0 SSR i zrobieniem jej pod DMR (ok 550fps / 2.8j, żeby zmieścić się w limicie). Może ktoś z was drodzy forumowicze ma tą replikę zrobioną pod DMR i jest chętny podzielić się swoim buildem. Interesuje mnie zasięg skuteczny ok. 100m. Planowałbym wstawienie szkieletu retro, Titana , komorę HU od airsoftpro, precka, silinik HT, zębatki, flathop, sorbo i inne części wewn (tłok, łożyska, dysza). Czy z gearboxa V2 da radę wyciągnać 550fps (z tego co wiem w tej replice jest lufa wewn. o długości ok 500mm) czy lepiej może szukać innej bazy pod DMR z GB V2 long. Tutaj rodzi się moje pytanie czy gra jest warta świeczki ze SCARem. Wiem, że koszt tego buildu byłby spory. (pomijam dostępność magów). Quote Link to post Share on other sites
hadesiak1 Posted March 2, 2020 Report Share Posted March 2, 2020 Jeśli Ci się podoba to można. Nie lepiej jednak hpa? Quote Link to post Share on other sites
Yakari Posted March 2, 2020 Author Report Share Posted March 2, 2020 Też się zastanawiam nad hp. Koszt wyjdzie podobny. Tylko nie wiem czy jestem zwolennikiem biegania z wężem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts