DooтDooт Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Przymierzam się do robienia Dp28. Myślałem o zakupie pustej w srośro środku repliki rekonstrukcyjnej i wypełnienia jej airsoftowym farszem (HU p90, GB V7 of g&g, na Magi mam jus już pomysł). Czemu nie widzualem nugdzie widziałem nigdzie żeby ktoś przynierzal sie przymierzał się do czegokolwiek podobnego. Czy są jeszcze jakieś ograniczenia które powstrzymują ludzi? Link do jednej z takich replik: https://m.olx.pl/oferta/atrapa-broni-rkm-dp-28-k-750-podstawa-maszt-CID767-IDoHRRo.html#position=1&page=1 Prośba od moderacji abyś zwracał uwagę na ortografię i znaki diakrytyczne - D. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Nie wszyscy są uzdolnieni technicznie. Ponadto do zrobienia repliki przydaje się też warsztat, a nie wszyscy dysponują odpowiednim zapleczem. Zatem dodając brak zdolności technicznych plus brak zaplecza otrzymasz w sumie odpowiedź na swoje pytanie. Próbuj, działaj, rób i pochwal się wynikami swojej pracy na forum. Quote Link to post Share on other sites
hubert94 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Wiem że u nas w teamie była o tym mowa, ale czy coś ruszyło to tylko chyba Zebu wie :) Więc można do niego pisać, może coś poradzi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts