Mixon Posted March 28, 2020 Report Share Posted March 28, 2020 (edited) Po latach stwierdzam, że pakowanie gdzie się da setki risów jest bez sensu jeśli jedyne co na nich montuję to osłony. Niestety mój stockowy front jest już w lepszym świecie. Szukam zastępczego, ten cymy wydaje się w porządku z uwagi na większą ilość miejsca na akumulator. Problem w tym, że nie mogę go znaleźć u nas. Pozostaje Begadi? Edited March 28, 2020 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Jaką baterię ty chcesz tam pakować? Tam jest miejsca na nunchaku 8 cellsów nimh 9,6. Czyli wszystkie akumlatory typu stick powinny wejść bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted April 1, 2020 Author Report Share Posted April 1, 2020 Zapomniałem już ile wchodzi w normalny. Od jakiegoś czasu latam z risowym i wchodzi dwulistkowe LiPo 7.4, ale trzeba się trochę pogimnastykować przy zakładaniu i zdejmowaniu. Do zwykłego wchodził mi akumulator FireFox przeznaczony do PEQów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts