Patrix100 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Siema, mam problem z moją cm.028 mianowicie jak strzelam na semi to wystrzelę z 10 kulek i zacina sie na auto żadna nie leci. Co może być nie tak? Dodam, że wymieniałem dysze, tłok, głowice i zębatki. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Zawsze jest to 10 kulek? Zacina się czyli wciskasz spust i zero reakcji? Kto wymieniał te części? Quote Link to post Share on other sites
Patrix100 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 22 godziny temu, Huba_lbn napisał: Zawsze jest to 10 kulek? Zacina się czyli wciskasz spust i zero reakcji? Kto wymieniał te części? Nie zawsze, różnie Slychać taki zgrzyt Ja Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 1 godzinę temu, Patrix100 napisał: Slychać taki zgrzyt Nagraj to. Bez kulek działa poprawnie? Jakich kulek używasz? Quote Link to post Share on other sites
Patrix100 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 4 godziny temu, Huba_lbn napisał: Nagraj to. Bez kulek działa poprawnie? Jakich kulek używasz? Kulki 0.23g firma KILO9 Taki dzwiek wydaje jak cie zatnie https://youtu.be/xCSHFlxzlBE Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 To jest dźwięk zatkanej kulki w lufie lub komorze. Wyczyść lufę i spróbuj na kulkach G&G lub BLS (nie Specna BLS). Jak problem dalej będzie występował to trzeba się przyjrzeć gumce i komorze hopup. Quote Link to post Share on other sites
Patrix100 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 52 minuty temu, Huba_lbn napisał: To jest dźwięk zatkanej kulki w lufie lub komorze. Wyczyść lufę i spróbuj na kulkach G&G lub BLS (nie Specna BLS). Jak problem dalej będzie występował to trzeba się przyjrzeć gumce i komorze hopup. Wyciagnalem gumke hopup, sprawdzilem jak strzela bez i jeden strzal dobrze leci i zaraz po tym wylatuje jedna kulka z lufy tak luzno xD Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 11 minut temu, Patrix100 napisał: sprawdzilem jak strzela bez Bez gumki to raczej nie postrzelasz ;) Quote Link to post Share on other sites
Patrix100 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 21 minut temu, Huba_lbn napisał: Bez gumki to raczej nie postrzelasz ;) Tyle tez wiem Quote Link to post Share on other sites
Patrix100 Posted May 7, 2020 Author Report Share Posted May 7, 2020 2 godziny temu, Huba_lbn napisał: Bez gumki to raczej nie postrzelasz ;) Poskładałem wszystko i o dziwo strzela normalnie. Jak? Nie wiem XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts