MikeOl Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 Witam Spust w tej replice wykonany jest ze ZnAl więc to tylko kwestia czasu jak element współpracujący z cięgnem się ułamie lub puści w innym miejscu... Z tego co czytałem kilka osób poradziło sobie z tym tematem robiąc własny spust; można prosić o knowhow jak i z czego zrobić nowy spust, zdjęcia ? Moje pomysł to; -aluminiowy v2 SHS https://gunfire.com/pl/products/jezyk-spustowy-typu-b-do-replik-typu-m4-m16-czarny-1152208472.html -wybić stalową ośkę i przełożyć tą z repliki, a w górnej części zrobić otwór i wstawić śrubę która będzie współpracować z cięgnem. - stalowy spust z v2 a&k i wspawanie śruby oraz wiercenie pod ośkę do uar. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Ja tam problemów nie miałem ale można to zrobić inaczej: wrzucasz mosfeta i dajesz mikrostyk pod spust. Przy okazji skróci się droga spustu. Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted June 26, 2020 Author Report Share Posted June 26, 2020 Jaki mosfet byś polecał, Perun do v3 ? myślałem o tym ale tak czy inaczej ten spust ze znalu i tak jest do wymiany.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts