korerta00 Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Witam, posiadam WE Scr GBBR i chciałbym zamienić lufę na precyzyjną, tylko że jest taki problem że nie mogę dobrać lufy aby paso wała do tej gumki co mam w replice. Pomoże ktoś? Załączyłem zdjęcia gumki i lufy Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Szukaj lufy w standardzie VSR. Jest mniejszy wybór niż do AEG-ów ale nie ma problemu dostać. Jaką masz tam długość? Quote Link to post Share on other sites
korerta00 Posted July 2, 2020 Author Report Share Posted July 2, 2020 7 godzin temu, mareq napisał: Szukaj lufy w standardzie VSR. Jest mniejszy wybór niż do AEG-ów ale nie ma problemu dostać. Jaką masz tam długość? Długość mam 240mm Quote Link to post Share on other sites
korerta00 Posted July 2, 2020 Author Report Share Posted July 2, 2020 Zapomniałem napisać że szukam lufy o długości około 340mm bo mam kupiony tłumik że taka lufa powinna się zmieścić Quote Link to post Share on other sites
korerta00 Posted July 2, 2020 Author Report Share Posted July 2, 2020 Czyli np. taka lufa powinna pasować? https://azteko.pl/action-army-lufa-precyzyjna-do-vsr-10-g-spec-601-300mm-p-29371.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts