Nailo Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 Cześć, Jestem tutaj nowy ale lekcje odrobiłem i mały research zrobilem. Mimo wszystko za snajperki dopiero chce sie zabrać. Mam dylemat co wybrać a sa trzy opcje BAR-10 - do tuningu CM700 - do tuningu SSG10 - póki co na dany moment w stocku Prosze o podpowiedź bardziej osob które cos tam grywały juz snajpersko a najlepiej jesli jeszcze troche lepiej ogarniaja temat to jesli padnie na wybór tuningowanych to mala podpowiedź jakie wybrać części. Pomoze mi to napewno w zrobieniu malej listy zakupów Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Sam musisz sobie odpowiedzieć na pytania: 1. Stock czy do tuningu 2. Będziesz tuningował sam czy ktoś Ci to zrobi? Jeśli stock to SSG10 albo SRS (choć nie do końca jest tak, że nadaje się super po wyjęciu z pudła) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Ja bym polecił celebryckie SSG10, widziałem to to w akcji i ma sporo lepsze bebechy i osiągi niż vsr czy m700 na jakichś tam częściach. Nie jest to może dzida laserowa, ale daje przewagę zasięgu i celności nad seryjnymi aegami. Dostępność części do wyborówek zawsze była problematyczna, jeszcze trudniej znaleźć speca który to sensownie ogarnie - bo nie, nie wystarczy kupić chiński zestaw tuningowy i wrzucić go do repliki. W sensie da się i może nawet będzie działać, ale mimo wszystkie pierwszy lepszy aeg cymy z pudła będzie niósł dalej. No chyba że marzy CI się na prawdę gruby projekt, choć dziwne jak na 1szą snajpę, to wtedy kupuj bazę jaka najbardziej leży w łapie i przypada do gustu, a następnie wymień wszystko na porządne poza skorupą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts