Tiger3310 Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Dzień dobry Dzisiaj podczas strzelania z mojej repliki E&L ak74 po wymianie komory hop-up gearbox przestał działać i słychać jak w środku coś trze. Nie chcę rozbierać gearboxa, ponieważ stracę gwarancję. Jestem w stanie naprawić to sam, czy replika nadaje się do serwisu? W załączniku dodam film. Proszę o pomoc VID_20200718_192753.mp4 Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 (edited) Musi być rozebrany GB i sprawdzone co poleciało. Mogło polecieć od zębatki na silniku po zęby na tłoku. Natomiast sam dźwięk jest paskudny w cholerę (chociaż jedną replikę nazwaliśmy kiedyś kaczuszka tak brzmiał GB podczas pracy ;) ). Oblukałem na YT jaki dźwięk wydaje sprawna, zdecydowanie w środku coś zdechło. Jeśli nic nie grzebałeś to do serwisu gwaranta. EDYTA: Zauważyłem też ze jakiś tym aż trzy razy miał problemy z ELką do recenzji, chyba QC mają do dupy. Edited July 18, 2020 by _Czarny_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts