kacper_wygranko Posted August 23, 2020 Report Share Posted August 23, 2020 Cze, szybkie pytanie. Czy jeśli pistolet gazowy jest pusty, tzn. bez gazu - to czy replika się psuje? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 Jak to jest na CO2 to dobrze, tylko nabój trzeba wyjąć. Jak to jest na greensas to nie powinien leżeć pusty, bo po jakimś czasie uszczelki nie będą trzymać szczelności. Nabij chociaż troszeczkę. Quote Link to post Share on other sites
kacper_wygranko Posted August 24, 2020 Author Report Share Posted August 24, 2020 I tu pojawia się problem, bo nie mam obecnie gasu - jest inne wyjście, do czasu kupna? Quote Link to post Share on other sites
kacper_wygranko Posted August 24, 2020 Author Report Share Posted August 24, 2020 I po mniej więcej jakim czasie uszczelki puszczają? Pistolet już trochę u mnie leży. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 Zdarzało mi się, że po tygodniu zaczynały popuszczać. Wtedy wystarczy wykręcić zawory i wymoczyć je w olejku silikonowym. W większości przypadków odzyskują szczelność. Nabić można nawet zwykłym gazem do zapalniczek. Nie postrzelasz na nim ale magi nie będą leżeć puste. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts